רוסטים קלויים עם פטריות בר, כרישה, וגבינת עיזים
רוסטים קלויים עם פטריות בר, כרישה, וגבינת עיזים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גבינת עזים, כרישה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קרפים אפויים עם אספרגוס, כרישה, פטריות וגבינת עיזים, משולשי פולנטה עם גבינת עיזים ופטריות בר, ו פנקייק אורז בר עם פטריות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג, ואופים ב 375 במשך 1 שעה או עד מכרז. תפוחי אדמה מגניבים מעט.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף כרישה; לבשל 5 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פטריות; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים שמנת חמוצה, מרק, גבינה, מלח ופלפל. להפחית את החום, לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן (לא להרתיח). מערבבים בטרגון.
פיצול תפוחי אדמה לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. כפית 3/4 תערובת פטריות כוס לתוך כל תפוח אדמה.