קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

רוקט, פטריות & קיש בייקון

רוקט, פטריות & קיש בייקון
רוקט, פטריות & קיש בייקון הוא מנה עיקרית המגישה 12. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. לכו לחנות ותביאו קותלי חזיר מפוספסים, מלח ים, פטריית כובע שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. קיש בייקון פטריות, קיש בייקון ופטריות, ו כרישה, פטריות וקיש בייקון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
כדי להפוך את המאפה, לשפשף את הקמח, מלח, חמאה ותימין לתוך פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מערבבים את הביצה המוכה ו 1 כף מים קרים כקרח, ולאחר מכן לצייר יחד למאפה לח, ללוש קלות. לעטוף עם סרט נצמד וצינה לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מברשת עמוקה, רופף התחתון, 24cm טארט פח עם שמן, ואז העונה זה. הגדר כדור קטן של מאפה בצד ולגלגל את השאר על משטח מקומח קלות לסיבוב גדול, 38-40cm. הרם את המאפה לתוך הפח באמצעות מערוך ולחץ לצדדים. לחץ על כל סדקים יחד ולתת לבליטה העודפת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
השתמש כדור קטן של מאפה כדי ללחוץ על מקרה טארט לתוך החלילים. שמור קצת יותר מאפה לאחר כך (ראה שלב 3 בצעד אחר שלב תמונות). לדקור את הבסיס בקלילות עם מזלג לצנן את התיק טארט, רצוי במקפיא, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
חותכים את מעגל נייר אפייה גדול יותר מאשר טארט, לכווץ אותו, לפענח ולחץ לתוך המקרה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
ממלאים את המארז בשעועית אפייה, עומדים על תבנית אפייה ואופים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
הסר את הנייר ושעועית ומברשת עם החלמון שנותר. חזור לתנור במשך 5 דקות, מברשת שוב לחזור 10-15 דקות אחרונות עד מזוגג וזהב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
הסר מהתנור. הפעל את התנור ל 140C / מאוורר 120c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
כדי להפוך את הפודינג, להכות יחד את כל הביצים, חלמונים, קרם frache, חלב טרגון ואת העונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
11
עבור המילוי, לטגן את הבייקון בשמן 1 כף עד להשחמה ומתחיל לפריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
מוסיפים 2 כפות שמן למחבת ומטגנים את הבצל ואת עולש עם בייקון, ערבוב עד מבושל קלות, על 5 דקות. מסננים כל מיצים דרך מסננת, ואז עצה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מחממים עוד 2 כפות שמן ומערבבים ומטגנים את הפטריות מעל חום גבוה במשך 3-5 דקות. מסננים ומערבבים לתוך הקערה. לנבול את הרקטה באותו מחבת על חום גבוה ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מערבבים את הגבינות ואת הרקטה לתוך פודינג ו whizz עם בלנדר יד עד מעורבב היטב, ולאחר מכן מערבבים את שאר חומרי המילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
15
תחזיר את התיק של טארט לתנור. השארת המדף מעט החוצה, מצקת ככל מילוי לתוך המקרה ככל שאתה יכול. נסה למצקת את המילוי המוצק ראשון, ואז למעלה עם פודינג. לדחוף את המדף ואופים במשך 50 דקות-1 שעה עד הקיש מוגדר באמצע, פונה אפילו לאפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
מצקתמצקת
16
הסר וקצץ את קצה המאפה כך שלה בקנה אחד עם החלק העליון של הפח. זה הכי קל עם סכין קטנה ומשוננת. לקרר את הטארט לפחות 1 שעה לפני הסרת מן הפח ומשרת בפרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים

מרכיבים

250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח רגילקמח רגיל1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם125דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה קרה, חתוכה לקוביותחמאה קרה, חתוכה לקוביות12 כפיות אבקת שוםעלי קורניתעלי קורנית1ביצה, הוכהביצה, הוכה12 כפיות אבקת שוםשמן זית, להבריש את הפחשמן זית, להבריש את הפח1חלמון ביצה, לזיגוגחלמון ביצה, לזיגוג3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3חלמוניםחלמונים2001 לב מפאלדי טרי אם אפשרcrème fraîchecrème fraîche2001 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1קומץ קטןעלי טרגון, קצוציםעלי טרגון, קצוצים200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קותלי חזיר מעושנים, קצוצים בערך. קותלי חזיר מעושנים, קצוצים בערך.53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1קומץ גדולבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ2עץעולש אדום, מגוררעולש אדום, מגורר250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריית כובע שטוחה, פרוסהפטריית כובע שטוחה, פרוסה200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רוקט פראירוקט פראי100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גרוייר, מגורדגרוייר, מגורד100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צ'דר בוגר, מגורדצ'דר בוגר, מגורד

יין מומלץ: יין מבעבע, בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

קיש ניתן לזווג עם יין מבעבע, בורדו, ושמפניה. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. אתה יכול לנסות לורנט-פרייר ברוט מילסימה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -70 דולר לבקבוק.
Laurent-Perrier Brut Millesime
Laurent-Perrier Brut Millesime
"זה מפואר ועדין, מציע אפרסק, שעוות דבורים וזנגביל הערות. מובנה היטב, עם תחושה chalklike מתחת כי עולה על הגימור. לשתות עכשיו עד 2015."צופה ביין90 נקודות