רטטוי
Ratatouille עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך בצל, שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille.
הוראות
חותכים X בתחתית של כל עגבנייה עם סכין חיתוך חדה blanch יחד בסיר 4 ליטר של מים רותחים 1 דקה.
להעביר עגבניות עם כף מחוררת ללוח חיתוך, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את העור, החל מקצה הבקיע, עם סכין קילוף.
קוצצים גס עגבניות ולהעביר לסיר כבד 5 ליטר עם שום, פטרוזיליה, בזיליקום, ושמן 1/3 כוס. מבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות להישבר ורוטב הוא מעובה מעט, על 30 דקות.
בעוד הרוטב מתבשל, לזרוק חצילים עם 1/2 כפית מלח במסננת גדולה ולתת לעמוד בכיור 30 דקות.
בינתיים, לבשל בצל 3 כפות שמן עם 1/4 כפית מלח במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 10 עד 12 דקות.
מעבירים בצל עם כפית מחוררת לקערה גדולה, ולאחר מכן מוסיפים 3 כפות שמן למחבת ומבשלים פלפלים עם 1/4 כפית מלח על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 10 דקות.
מעבירים פלפלים עם כפית מחוררת לקערה עם בצל.
מוסיפים 3 כפות שמן למחבת ומבשלים קישואים עם 1/4 כפית מלח על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, 6 עד 8 דקות.
להעביר קישואים עם כפית מחוררת קערה עם ירקות אחרים.
בעוד קישואים מבשלים, חציל לטפוח יבש עם מגבות נייר.
מוסיפים שמן שנותר (כ 1/4 כוס) למחבת ומבשלים חצילים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 10 to12 דקות.
מוסיפים ירקות, שאריות מלח כפית, ופלפל שחור לרוטב עגבניות ומבשלים, מכוסים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים מאוד, בערך 1 שעה. קריר, חשוף, ומגיש חם או בטמפרטורת החדר.
* תבשיל יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר או לחמם לפני ההגשה.