רטטוי
רטטוי הוא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 תוספת. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -14 יגידו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם עלים בזיליקום, קישואים, פלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. הציון הזה אדיר. נסו רטטוי של רטטוי (קונפי ביילדי של תומאס קלר), קונפי ביילדי (המכונה רטטוי רטטוי), ו טארטלטים של רטטוי טאטין-טארטלטים טאטין. לה רטטוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה או בתנור הולנדי. מבשלים את הירקות בזה אחר זה (בנפרד) למשך 5 עד 7 דקות, מוסיפים עוד מעט שמן לפי הצורך ומתבלים במלח, לפי הסדר הבא: חצילים, קישואים, פלפל, בצל ועגבניות.
שלב את כל הירקות המבושלים יחד בתבנית, הוסף את השום, הטימין והבזיליקום והניח להתבשל בעדינות במשך 20 דקות.
מוסיפים התזה של חומץ יין אדום, מתבלים במלח ופלפל ואז מכבים את האש.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שאטו פרט למברט בורדו סופריור. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
![שאטו פרט למברט בורדו סופריור]()
שאטו פרט למברט בורדו סופריור
הצבע הוא אודם כהה אטרקטיבי, המשקף את תהליך בחירת הענבים הזהיר. פרופיל האף והטעם של פירות כהים, תווי שזיפים וארז מאוזנים יפה עם חומציות ומבנה טאנין בחיך. יין אלגנטי עם כוח ועדינות. גימור יבש ומרענן משלים את היין.