מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 64 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמיר, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. מתכונים דומים: סלמון מעושן ריבועי מלפפון, כריך סלמון מעושן על פומפרניקל, ו סלמון מעושן וגבינת עיזים על פומפרניקל-שיפון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לחם טחון דק במעבד מזון, ואז דופק עם חמאה ומלח עד בשילוב. הקש פירורים על החלק התחתון של 9 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה ואופים באמצע התנור עד העליון הוא פריך, 12 עד 15 דקות. קרום מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
להביא סיר כבד 4 ליטר שלושה רבעים מלאים מים מלוחים לרתיחה, ואז לחלוט סלמון טרי עד מבושל רק דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מעבירים עם כף מחוררת לצלחת כדי להתקרר. לגרד ולהשליך את כל הבשר החום דק קוצצים הנותרים סלמון עלומה, העברה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר כל בשר חום מסלמון מעושן. קוצצים דק סלמון מעושן ומערבבים לסלמון עלום יחד עם חמאה, שאלוט ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4
Beat שמנת בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי עד שהוא מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל לתוך סלמון. כפית סלמון מילוי מעל קרום pumpernickel, החלקה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
פומפרניקל
מיונז, ועוד, לפי הצורך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לזרוק מלפפון עם שמיר, ואז לפזר באופן שווה על מילוי סלמון, הקשה מעט כדי לעזור לדבוק. צ ' יל, מכוסה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 8 שעות.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.