ריבועי אוכמניות לימון ליים
ריבועי אוכמניות לימון ליים הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם ריבת משמש, קמח, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריבועי לימון-אוכמניות, ריבועי קוקוס לימון אוכמניות, ו ריבועי אוכמניות, לימון וקוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור מחממים ל 191°. קו צלחת אפיית זכוכית מרובעת 8 אינץ חמאה עם 2 (18-על ידי 6 אינץ') גיליונות של רדיד, חופפים אותם בכיוונים מנוגדים, כך שיש overhang על כל 4 הצדדים.
דופק יחד קמח, קמח תירס, ממתקים סוכר, מלח, חמאה במעבד מזון עד תערובת דומה ארוחה גסה. לחץ על החלק התחתון של צלחת אפייה ו 1 אינץ ' למעלה הצדדים.
אופים באמצע התנור עד חום זהוב, כ -20 דקות.
להקציף יחד ביצים, סוכר, קמח, חזה.
להקציף במיצים, חלב וקורטוב של מלח. לזרוק אוכמניות עם ריבה בקערה אחרת.
לטאטא תערובת ביצים ומיד לשפוך לתוך קרום חם, ואז לאפות עד רק להגדיר, על 17 דקות. בעדינות כפית פירות יער באופן שווה מעל ולאפות 2 דקות יותר.
מעבירים תבנית אפייה למתלה וקריר.
צ ' יל, מכוסה, לילה (8 שעות). השתמש בנייר כסף כדי להרים קינוח מתוך צלחת, ואז לחתוך לריבועים.