ריבועי אקלר שוקולד
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו ריבועי אקלר שוקולד. מנה אחת מכילה 227 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . תמורת 73 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-16 מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות וקנו פודינג וניל ג'לו®, ופלים וניל, שוקולד חצי מתוק ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 15 דקות . הוא מתאים גם כמתכון ראשוני. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. נסו את ריבועי חמאת שקדים ושוקולד , ריבועי בצק עלים שוקולד , וריבועי רייס קריספיז חמוציות ושוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, טורפים את החלב ותערובת הפודינג במשך 2 דקות.
הניחו לעמוד 2 דקות או עד שהתערובת רכה. קפלו פנימה את הציפוי המוקצף. סדרו 16 ופלים בתחתית תבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ; כסו בשליש מתערובת הפודינג. חזרו על השכבות פעמיים. הוסיפו את שאר הוופלים מעל. כסו וקיררו למשך 4 שעות.
רגע לפני ההגשה, מניחים את השוקולד בקערה המתאימה למיקרוגל. ממיסים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה; מזלפים על הוופלים. מאחסנים במקרר.