ריבועי ג'לטין אבטיח ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אבטיח ליים ריבועי ג' לטין. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 16 . גשו לסופר וקנו אבטיח, אבקת ג'לטין, ליקר אניסט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו ריבועי ג'לטין חמוציות, ריבועי קינוח ג'לטין, ו ריבועי ג'לטין דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחית אבטיח, סוכר, מיץ ליים ו Sambuca בבלנדר עד חלקה, עובד בקבוצות במידת הצורך.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה נוזלית גדולה.
יוצקים 1 כוס תערובת אבטיח לתוך סיר קטן ומביאים לרתיחה. בינתיים, יוצקים עוד כוס 1 של תערובת אבטיח לתוך קערה גדולה ומפזרים את הג ' לטין על גבי; בואו לעמוד 1 דקה.
יוצקים את תערובת אבטיח חם לתוך הקערה ומערבבים עד הג ' לטין מתמוסס. מערבבים את תערובת האבטיח הנותרת מכוס המדידה.
תרסיס 8 אינץ ' -מחבת עוגה מרובע עם ספריי בישול, מוחק את העודף.
יוצקים את תערובת האבטיח. לרפרף את הקצף מפני השטח לקרר את הג ' לטין עד מעובה מעט, על 20 דקות. מסדרים את עלי הנענע על גבי בשורות, ולאחר מכן לדחוף אותם ממש מתחת לפני השטח. להכניס למקרר עד סט מלא, לפחות 4 שעות.
Unmold את הג ' לטין: הפוך על קרש חיתוך, ואז מחדש להפוך על לוח חיתוך אחר לחתוך לריבועים.