קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות9
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריבועי גלידה Mont Blanc

ריבועי גלידה Mont Blanc
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ערמונים מסוכרים, סוכר גלגלית זהובה, סוכר גלגלית זהובה, וקרם כפול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריבועי גלידה Mont Blanc, גלידת מון בלאן בומב, ו מון בלאן (עוגת קרם ערמונים).

הוראות

1
עבור מרנג, תנור חום 140C / מאוורר 120c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בשורה הבסיס של 20cm מרובע התחתון רופף פח. עצה 25 גרם של אגוזי מלך לתוך מעבד מזון בליץ עד הקרקע דק ככל האפשר, להוסיף את שאר האגוזים, ואז דופק לקצוץ בערך. להטות את החלבונים ביצה לתוך קערה נקייה, לטאטא עד פסגות נוצרו, ואז בהדרגה להוסיף את הסוכר שליש בכל פעם, מכות בין כל תוספת עד נוקשה. מקפלים באגוזים. להטות את הקצפת לתוך הפח, ואז להפיץ על הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים במשך 2 שעות עד קריספ, ואז להשאיר להתקרר. זה יכול להיעשות 1 יום מראש מכוסה בסרט נצמדות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בעוד המרנג הוא בישול, להפוך את טהור ממותק על ידי ערבוב הערמון טהור עם הסוכר עד חלקה. זה יכול להיעשות 1 יום מראש מכוסה בסרט נצמדות. שים כמה קערות גדולות כדי להירגע במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
כדי להרכיב, להשאיר את הגלידה כדי לרכך מעט כך גמיש שלה, אבל לא נמס. עובד במהירות, באחד הקערות לערבב מחצית הגלידה עם חצי טהור לעשות גלידת ערמון. אם זה רך מדי ברגע שאתה מערבב אותו, למקם את הקערה במקפיא כדי המשרד. לאחר כל הגלידה היא עקביות זהה, אדווה במהירות גלידות וניל ערמונים וחצי הנותרים טהורים יחד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ערמוניםערמונים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מורחים על מרנג להחליק את החלק העליון, ואז במקום במקפיא עד קפוא מוצק. זה יכול להיעשות 1 חודש מראש קפוא, מכוסה בסרט נצמדות. אתה יכול גם להקפיא את שאר טהור.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
7
כדי לשרת, להפשיר את הטהור, להסיר את העוגה מהמקפיא, ואז למקם במקרר במשך 40 דקות. בינתיים, לעשות שקית צנרת דקה מנייר שומןולצליף את הקרם עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
מערבבים בשאר הטהורים, ממשיכים להכות עד שהוא הופך נוקשה שוב, ולאחר מכן להטות את הקרם לתוך שקית צנרת. באמצעות סכין גדולה טבולה במים חמים, לחתוך את העוגה לתוך 9 ריבועים. עובד במהירות, צינור קן מחרוזת מטורפת של קרם ערמונים במרכז כל ריבוע. למעלה את השמנת עם חצי מארון glac או ערמונים מסוכרים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד