קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות9
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריבועי גלידה Mont Blanc

ריבועי גלידה Mont Blanc
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ערמונים מסוכרים, סוכר גלגלית זהובה, סוכר גלגלית זהובה, וקרם כפול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריבועי גלידה Mont Blanc, גלידת מון בלאן בומב, ו מון בלאן (עוגת קרם ערמונים).

הוראות

1
עבור מרנג, תנור חום 140C / מאוורר 120c / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
בשורה הבסיס של 20cm מרובע התחתון רופף פח. עצה 25 גרם של אגוזי מלך לתוך מעבד מזון בליץ עד הקרקע דק ככל האפשר, להוסיף את שאר האגוזים, ואז דופק לקצוץ בערך. להטות את החלבונים ביצה לתוך קערה נקייה, לטאטא עד פסגות נוצרו, ואז בהדרגה להוסיף את הסוכר שליש בכל פעם, מכות בין כל תוספת עד נוקשה. מקפלים באגוזים. להטות את הקצפת לתוך הפח, ואז להפיץ על הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים במשך 2 שעות עד קריספ, ואז להשאיר להתקרר. זה יכול להיעשות 1 יום מראש מכוסה בסרט נצמדות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
בעוד המרנג הוא בישול, להפוך את טהור ממותק על ידי ערבוב הערמון טהור עם הסוכר עד חלקה. זה יכול להיעשות 1 יום מראש מכוסה בסרט נצמדות. שים כמה קערות גדולות כדי להירגע במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כדי להרכיב, להשאיר את הגלידה כדי לרכך מעט כך גמיש שלה, אבל לא נמס. עובד במהירות, באחד הקערות לערבב מחצית הגלידה עם חצי טהור לעשות גלידת ערמון. אם זה רך מדי ברגע שאתה מערבב אותו, למקם את הקערה במקפיא כדי המשרד. לאחר כל הגלידה היא עקביות זהה, אדווה במהירות גלידות וניל ערמונים וחצי הנותרים טהורים יחד.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ערמוניםערמונים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים על מרנג להחליק את החלק העליון, ואז במקום במקפיא עד קפוא מוצק. זה יכול להיעשות 1 חודש מראש קפוא, מכוסה בסרט נצמדות. אתה יכול גם להקפיא את שאר טהור.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
כדי לשרת, להפשיר את הטהור, להסיר את העוגה מהמקפיא, ואז למקם במקרר במשך 40 דקות. בינתיים, לעשות שקית צנרת דקה מנייר שומןולצליף את הקרם עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
8
מערבבים בשאר הטהורים, ממשיכים להכות עד שהוא הופך נוקשה שוב, ולאחר מכן להטות את הקרם לתוך שקית צנרת. באמצעות סכין גדולה טבולה במים חמים, לחתוך את העוגה לתוך 9 ריבועים. עובד במהירות, צינור קן מחרוזת מטורפת של קרם ערמונים במרכז כל ריבוע. למעלה את השמנת עם חצי מארון glac או ערמונים מסוכרים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד