ריבועי חטיפים לעוסים
ניתן להכין את המתכון לריבועי חטיף לעוס תוך כ-35 דקות . מתכון צמחוני לקטו אובו מגיש 30 ומחיר 25 סנט למנה . למנה זו יש 163 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם דגני אורז, בוטנים, שמנת חצי וחצי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 13% . הציון הזה גרוע למדי. ריבועי שיבולת שועל לעיסים , ריבועי שקדים לעוסים (בלונדיניות) וריבועי דובדבן שוקולד לעיס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים דגנים, בוטנים וקוקוס; לְהַפְרִישׁ. מערבבים בסיר סירופ תירס, סוכר, חמאה ושמנת; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לשלב הכדור הרך (240 מעלות), בערך 25-30 דקות.
יוצקים על תערובת הדגנים ומערבבים לציפוי אחיד. טופחים לתוך 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. מחבת. מצננים לפני החיתוך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את לה מרקה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![לה מרקה]()
לה מרקה
הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט.