ריבועי חצי סהר נקניק וגבינה מ Pillsbury
צריך ללא גלוטן, primal, ו fodmap friendly hor d ' oeuvre? ריבועי חצי סהר נקניק וגבינה מפלסברי יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. לך לחנות ותביא נקניק חזיר קל בתפזורת, גבינת שמנת, גבינת צ'דר חדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 2 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 10%. נסו פילסברי ® לחמניות ארוחת ערב בצורת חצי סהר בקירור או פילסברי ® קרסנט יצירות ™ גיליון בצק מקורר, ריבועי חצי סהר עם נקניק וגבינה, ו ריבועי נקניק סהר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
אם משתמשים לחמניות סהר: לפרוש 1 פחית בצק לתוך 2 מלבנים ארוכים.
מקום ungreased 13x9 אינץ '(3-quart) זכוכית צלחת אפייה; לחץ על החלק התחתון ו 1/2 אינץ ' עד הצדדים כדי ליצור קרום. אם באמצעות גיליונות בצק: פרוש 1 פחית בצק.
מקום ungreased 13x9 אינץ '(3-quart) זכוכית צלחת אפייה; לחץ על החלק התחתון ו 1/2 אינץ ' עד הצדדים כדי ליצור קרום.
במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד.
הסר נקניק מ מחבת; להשליך טיפות. לאותו מחבת, להוסיף גבינת שמנת. מבשלים על אש נמוכה עד מומס.
מוסיפים נקניק מבושל; מערבבים למעיל. כפית באופן שווה מעל קרום בתבנית אפייה.
אם באמצעות לחמניות סהר: פרוש פחית שנייה של בצק על משטח העבודה. לחץ כדי ליצור מלבן 13x9-inch; בתקיפות ניקוב לחץ כדי לאטום. בזהירות במקום על גבינות. אם משתמשים ביריעות בצק: פורסים פחית שנייה של בצק על משטח העבודה. לחץ כדי ליצור מלבן 13x9 אינץ'. בזהירות במקום על גבינות.
אופים 21 עד 26 דקות או עד חום זהוב. מגניב 15 דקות.