ריבועי מוס שוקולד קפואים
ריבועי מוס שוקולד קפואים עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-15 מנות. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך חמאה, ממרח גבינת שמנת פילדלפיה, עוגיות אוריאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ריבועי מוס שוקולד מוס קפואים-שוקולד לבן, ריבועי כמהין מוס שוקולד מריר, ו מוס שוקולד קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 אינץ ' מחבת מרובע עם ריינולדס לעטוף רדיד אלומיניום, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים.
שלב פירורי עוגיות וחמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת מוכן.
להמיס 4 עוז. שוקולד לפי ההוראות. מקציפים גבינת שמנת להפיץ בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להכות בחלב, ואז שוקולד נמס.
להקציף בשוט מגניב; לשפוך מעל קרום.
להקפיא 6 שעות. בינתיים, לעשות תלתלי שוקולד מהשוקולד שנותר. (ראה טיפ.)
הסר קינוח מן המקפיא 15 דקות. לפני ההגשה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט. השתמש רדיד ידיות להרים קינוח מן המחבת; לחתוך ריבועים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.