ריבועי משמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ריבועי משמש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 90 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 32 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, ממתקים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ריבועי משמש, ריבועי משמש, ו ריבועי משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת מרובע 8x8 אינץ'.
מניחים משמשים ומספיק מים כדי לכסות בסיר קטן על חום בינוני. מביאים לרתיחה, ומרתיחים במשך 10 דקות.
מסננים וקרירים, ואז קוצצים בגסות.
שמנת יחד את החמאה, 1/4 כוס סוכר, ו 1 כוס קמח עד מתפורר.
מפזרים את התערובת למחבת מוכנה, לארוז למטה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מוצק מעט זהוב, 20 עד 25 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הביצים וסוכר חום עד מעורבב היטב.
שלב 1/3 כוס קמח, אבקת אפייה, ומלח. מערבבים לתוך תערובת הביצה.
מערבבים וניל, אגוזי מלך ומשמש.
מורחים תערובת על שכבה אפויה.
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד המשרד.
בואו להתקרר על מדפים תיל.
חתוך לסורגים וטבול בסוכר של ממתקים.