ריבועי קנדה
קנדה ריבועים הוא צמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 64 מנות. מנה אחת מכילה 38 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, סוכר ממתקים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. מתכונים דומים: ריבועי קנדה, OMGs ו Clodhoppers עבור יום קנדה, ו סלט סטייק יום קנדה.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). שורה תחתונה וצדדים של מחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ' עם נייר קלף; פינות קמט היטב.
לטאטא יחד 1 כוס קמח 2 כפות סוכר קונדיטורים; לחתוך 1/2 כוס חמאה עד תערובת דומה פירורים עדינים. תערובת טפיחה שווה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות; להסיר כדי להתקרר על מתלה חוט, על 15 דקות. בסיס עליון באופן שווה עם ריבת פטל.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מקציפים סוכר לבן ו 1/2 כוס חמאה יחד עד רכות; לנצח ביצים עד רך צהוב חיוור. מקציפים קמח אורז לתערובת ביצים עד לשלב טוב; מערבבים בצבעי מאכל עד שהבלילה מגיעה לגוון אדום רצוי.
מורחים בלילה באופן שווה על שכבת ריבה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -30 דקות. מגניב לחלוטין במחבת; כ -20 דקות.
מקציפים 2 כוסות סוכר ממתקים ו 1/3 כוס חמאה יחד בקערה עם מיקסר חשמלי עד חלקה; מערבבים חלב ותמצית אדר.
מורחים הדובדבן באופן שווה על ברים מקוררים.
החזק את הקצוות של נייר קלף; להרים ריבועים מתוך מחבת ללוח חיתוך. חותכים לריבועים 1 אינץ ' עם סכין חדה מאוד.