ריבת אגס וניל ברנדי
ריבת אגס וניל ברנדי יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 50 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 238 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך ברנדי, מיץ לימון, פקטין אוניברסלי של פומונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת האגסים-אגוז, פודינג וניל תאנה ברנדי, ו ברנדי חמוץ דובדבן ואגסים Tartlets.
הוראות
אם אתה הולך לשמר את הריבה, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מניחים חמש צנצנות חצי ליטר על מדף בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
מערבבים את הסוכר ואת הפקטין בקערה בינונית ומקציפים כדי להתמזג.
מערבבים את האגסים, מיץ לימון, מי סידן, ברנדי, ואת שעועית וניל וזרעים בסיר גדול, כבד תחתית ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את תערובת הסוכר-פקטין ואת החמאה ומחזירים את התערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה. להרתיח לרגע אחד.
מצקת את הריבה החמה לתוך צנצנות מעוקרים חמים, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.