ריבת אוכמניות וצימוקים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. לך לחנות ותביא צימוקים, סוכר, אבקת סוכר נמוך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . וזה די טוב. מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות (או צימוקים) סובין, Sconepalooza: אוכמניות, שוקולד, ביסקוויטים צימוקים ריחניים תה, ו ריבת אפרסק ריבס.
הוראות
מערבבים צימוקים ומיץ תפוזים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה; להעביר תערובת לסיר. מערבבים אוכמניות בבלנדר או מעבד מזון עד מחית; מוסיפים לתערובת צימוקים. מערבבים פקטין לתוך תערובת פירות ומביאים לרתיחה.
מערבבים סוכר לתוך תערובת פירות; לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר הוא מומס, על 5 דקות יותר.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים במשך 10 דקות. לארוז את הריבה לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). אחסן באזור חשוך וקריר.