קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות80
ציון בריאות0
מגזין

ריבת ג'ינג'ר תפוז אוכמניות

ריבת ג'ינג'ר תפוז אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ריבת ג'ינג'ר תפוז אוכמניות. מנה אחת מכילה 55 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-80 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר נמוכה, פקטין, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פנקייק אוכמניות-כתום עם אוכמניות-רוטב כתום, סלק אדום קלוי, דם כתום ומרק זנגביל עם קרם כתום, ו פנקייק תפוז Zesty ללא גלוטן עם אוכמניות בר-רוטב כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה הולך לשמר ריבה, להכין צנצנות ומכסים: מקום 8 צנצנות חצי ליטר על מתלה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות צנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר מחבת מחום ולאפשר להקות ועפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
עבודה בקבוצות במידת הצורך, אוכמניות דופק בבלנדר עד כתוש גס. אתה צריך בערך 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מדוד 4 1/4 כוסות סוכר בקערה אחת. בקערה אחרת, לשלב הנותרים 1/4 כוס סוכר פקטין.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
גרידת תפוזים ומיץ. אתה צריך לשתות 1/2 כוס מיץ. אם אתה לא, לעשות את ההבדל עם מים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
7
שלב אוכמניות, גרידת תפוזים ומיץ, ג ' ינג 'ר מוענק, וג' ינג ' ר הקרקע בסיר גדול, כבד או סיר. מערבבים בתערובת סוכר-פקטין. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
גרידה כתומהגרידה כתומה
פקטיןפקטין
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
להוסיף סוכר שנותר בבת אחת. מערבבים בחמאה ולחזור לרתיחה מתגלגלת מלאה. להרתיח לרגע אחד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
9
הסר ריבה מחום לרפרף את כל קצף מפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
10
מצקת ריבה חמה לתוך צנצנות מעוקר חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
11
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט