ריבת דובדבן חמוץ מושלמת
ריבת דובדבנים חמוצים מושלמת עשויה להיות בדיוק התבלין שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 671 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-88 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו דובדבנים, סוכר מגורען, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ריבת ברי דובדבן, צרור קטן שרי עגבניות ריבה, ו שמנת חמוצה עוגת קפה דובדבן - אתה יכול לעשות את זה coffeecake דובדבן במטבח שלך, והכי טוב מכל זה קל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר ואת הפקטין בקערה בינונית.
בור הדובדבנים ולהעביר אותם לקערת העבודה של מעבד מזון. דופק את הדובדבנים 8 עד 10 פעמים, עד שהם קצוצים גס אבל לא טהורים. מדוד 4 כוסות של מחית הדובדבנים ומעבירים לסיר גדול וכבד בתחתית. (השליכו את שאר הדובדבנים או השמורה לשימוש אחר.)
מוסיפים את מיץ הלימון ומביאים לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות הדובדבן התרככו ומתחילים להישבר, כ -10 דקות.
מערבבים את מי הסידן והחמאה לתוך הסיר עם הדובדבנים ומביאים את התערובת לרתיחה.
מוסיפים את תערובת הסוכר פקטין ומחזירים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה עם כף מתכת קרה. מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.