ריבת חלב, מרשמלו, אגוז מקדמיה או גלידת בוטנים ספרדית
מתכון Butterscotch, מרשמלו Fluff ו Macadamia אגוז או גלידה בוטנים ספרדית יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בסביבה 5 שעות ו-30 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 3441 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 189 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סירופ תירס, תמצית vanillan, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרשמלו מוך, זנגביל מרשמלו מוך, ו מוך מרשמלו תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
פיצול שעועית וניל לאורכו. לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
זרעים
2
שים את הזרעים, חצאי תרמיל, קרם חלב ו 1/4 כוס הסוכר החום בסיר בינוני כבד תחתית. תביא רק לנקודת הבעירה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קרם
זרעים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
בינתיים, לשלב את הנותרים 3/4 כוס סוכר חום, חלמונים ותמצית וניל בקערה גדולה לטאטא עד רק מעורבב. בעוד בעדינות לטאטא את החלמונים, לטפטף את תערובת קרם חם לתוך אותם, כך שהם התחממו בהדרגה. להחזיר הכל לסיר ולבשל תוך ערבוב עם כף עץ. ודא כי אתה כל הזמן מגרד את הכף על פני החלק התחתון של המחבת כך פודינג לא חרוך. פודינג נעשה כאשר הוא התעבה מעט והוא יכול באופן שווה המעיל האחורי של הכף. אל תתנו לזה להגיע לרתיחה. מסננים את רפרפת דרך מסננת בסדר. לחץ את כל הנוזל שלנו בשעועית וניל ו נסטלה מיכל מחזיק את פודינג לתוך קערה גדולה של קרח.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שעועית וניל
סוכר חום
חלמון ביצה
פודינג
קרם
קרח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מקציף
מחבת רוטב
מסננת
קערה
מחבת
4
בואו מגניב, ערבוב מדי פעם.
5
להעביר את פודינג למכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
פודינג
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
6
שים את הגלידה המוגמרת במיכל אחסון להקפיא עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
1
בסיר קטן מצויד מדחום ממתקים, להביא את המים, סירופ תירס, 3/4 כוס סוכר ווניל שעועית ל 246 מעלות f. בינתיים, בקערה נקייה לחלוטין, יבשה ערבוב של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, שוט את הלבן ביצה, מלח וקרם של טרטר עד שמנת וקצף, על 2 דקות. עדיין לטאטא, מפזרים הנותרים 1 כף סוכר ולהמשיך לטאטא עד הלבנים להחזיק פסגות רכות מאוד, על 2 דקות. תוך ערבוב על מהירות איטית, בזהירות לטפטף בסירופ החם. הפוך את המיקסר גבוה ומקציף עד עבה, רך ופשוט חם, על 7 דקות. הפעל את המיקסר נמוך להקציף את זרעי וניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
וניל
סירופ תירס
חלבונים
סירופ
זרעים
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מערבל יד
קערת ערבוב
מקציף
מחבת רוטב
בלנדר
1
מביאים סוכר, חמאה ווניל שעועית לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה, לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
2
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף את הוויסקי, להחזיר את המחבת לחום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר מהחום וקצף במלח וקרם חם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
1
להביא שמנת, סירופ תירס, סוכר, קקאו, מלח, וחצי שוקולד לרתיחה בסיר כבד 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד שוקולד נמס. להפחית את החום לבשל ברתיחה נמוכה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
שוקולד
אבקת קקאו
קרם
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים חמאה, וניל ושוקולד שנותר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
וניל
חמאה
3
מגישים חמים.
1
שים כמה כפות של גלידה לתוך כל אחד 4 מנות גלידה. למעלה עם קצפת ורטבים.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
2
מקשטים עם אגוזים ופח דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
Compote
דובדבנים
אגוזים
3
בסיר לשלב סוכר, דובדבנים, ו 1/2 כוס מים. להביא s מבשלים ומבשלים עד דובדבנים מתחילים להתמוטט, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
הסר את הדובדבנים עם כפית מחוררת; מילואים. מבשלים את נוזל הבישול עד מופחת סירופ.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
5
להסיר מהחום, להוסיף את הקירש ולהצית עם משחק מטבח ארוך עד שהלהבות שוככות. החזר את הדובדבנים למחבת וחמם בקצרה.