קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

ריבת חלב, מרשמלו, אגוז מקדמיה או גלידת בוטנים ספרדית

ריבת חלב, מרשמלו, אגוז מקדמיה או גלידת בוטנים ספרדית
מתכון Butterscotch, מרשמלו Fluff ו Macadamia אגוז או גלידה בוטנים ספרדית יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בסביבה 5 שעות ו-30 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 3441 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 189 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סירופ תירס, תמצית vanillan, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרשמלו מוך, זנגביל מרשמלו מוך, ו מוך מרשמלו תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
פיצול שעועית וניל לאורכו. לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
2
שים את הזרעים, חצאי תרמיל, קרם חלב ו 1/4 כוס הסוכר החום בסיר בינוני כבד תחתית. תביא רק לנקודת הבעירה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קרםקרם
זרעיםזרעים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
בינתיים, לשלב את הנותרים 3/4 כוס סוכר חום, חלמונים ותמצית וניל בקערה גדולה לטאטא עד רק מעורבב. בעוד בעדינות לטאטא את החלמונים, לטפטף את תערובת קרם חם לתוך אותם, כך שהם התחממו בהדרגה. להחזיר הכל לסיר ולבשל תוך ערבוב עם כף עץ. ודא כי אתה כל הזמן מגרד את הכף על פני החלק התחתון של המחבת כך פודינג לא חרוך. פודינג נעשה כאשר הוא התעבה מעט והוא יכול באופן שווה המעיל האחורי של הכף. אל תתנו לזה להגיע לרתיחה. מסננים את רפרפת דרך מסננת בסדר. לחץ את כל הנוזל שלנו בשעועית וניל ו נסטלה מיכל מחזיק את פודינג לתוך קערה גדולה של קרח.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שעועית ונילשעועית וניל
סוכר חוםסוכר חום
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
קרםקרם
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
קערהקערה
מחבתמחבת
4
בואו מגניב, ערבוב מדי פעם.
5
להעביר את פודינג למכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
6
שים את הגלידה המוגמרת במיכל אחסון להקפיא עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
1
בסיר קטן מצויד מדחום ממתקים, להביא את המים, סירופ תירס, 3/4 כוס סוכר ווניל שעועית ל 246 מעלות f. בינתיים, בקערה נקייה לחלוטין, יבשה ערבוב של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, שוט את הלבן ביצה, מלח וקרם של טרטר עד שמנת וקצף, על 2 דקות. עדיין לטאטא, מפזרים הנותרים 1 כף סוכר ולהמשיך לטאטא עד הלבנים להחזיק פסגות רכות מאוד, על 2 דקות. תוך ערבוב על מהירות איטית, בזהירות לטפטף בסירופ החם. הפוך את המיקסר גבוה ומקציף עד עבה, רך ופשוט חם, על 7 דקות. הפעל את המיקסר נמוך להקציף את זרעי וניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
ונילוניל
סירופ תירססירופ תירס
חלבוניםחלבונים
סירופסירופ
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
1
מביאים סוכר, חמאה ווניל שעועית לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה, לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיף את הוויסקי, להחזיר את המחבת לחום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהחום וקצף במלח וקרם חם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
להביא שמנת, סירופ תירס, סוכר, קקאו, מלח, וחצי שוקולד לרתיחה בסיר כבד 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד שוקולד נמס. להפחית את החום לבשל ברתיחה נמוכה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
אבקת קקאואבקת קקאו
קרםקרם
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים חמאה, וניל ושוקולד שנותר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
חמאהחמאה
3
מגישים חמים.
1
שים כמה כפות של גלידה לתוך כל אחד 4 מנות גלידה. למעלה עם קצפת ורטבים.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
2
מקשטים עם אגוזים ופח דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
דובדבניםדובדבנים
אגוזיםאגוזים
3
בסיר לשלב סוכר, דובדבנים, ו 1/2 כוס מים. להביא s מבשלים ומבשלים עד דובדבנים מתחילים להתמוטט, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר את הדובדבנים עם כפית מחוררת; מילואים. מבשלים את נוזל הבישול עד מופחת סירופ.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
5
להסיר מהחום, להוסיף את הקירש ולהצית עם משחק מטבח ארוך עד שהלהבות שוככות. החזר את הדובדבנים למחבת וחמם בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
קירשהקירשה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)הטוב ביותר שוקולד מריר מתוק, קצוץ דקהטוב ביותר שוקולד מריר מתוק, קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום כהה ארוז בתקיפותסוכר חום כהה ארוז בתקיפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאור ארוז בקלילות סוכר חום, מחולקאור ארוז בקלילות סוכר חום, מחולק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבנים, מגולעניםדובדבנים, מגולענים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ תירס קלסירופ תירס קל2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ תירס קלסירופ תירס קל1צביטהקרם קמצוץ טרטרקרם קמצוץ טרטר796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו הולנדית לא ממותקתאבקת קקאו הולנדית לא ממותקת4largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה7largesחלמוניםחלמונים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, מחוממתשמנת כבדה, מחוממת1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2(חוֹרֶף)קירשהקירשה4ריבס, קצוץ טרי או קפואאגוזי מקדמיה קלויים קלותאגוזי מקדמיה קלויים קלות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו4ריבס, קצוץ טרי או קפואבוטנים ספרדייםבוטנים ספרדיים01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(חוֹרֶף)וויסקי איכותי (תלוי בטעם שלך)וויסקי איכותי (תלוי בטעם שלך)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2מקלותחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח11 קילו קישואים,דבש הדריםדבש הדרים1שעועית וניל, פיצולשעועית וניל, פיצול11 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1שעועית וניל, זרעים מגורדים ומאופקיםשעועית וניל, זרעים מגורדים ומאופקים1זרעים של שעועית וניל, מעלזרעים של שעועית וניל, מעל11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגלידת וניל (מומלץ: Wayne Harley Brachman ' s Vanilla Cream)גלידת וניל (מומלץ: Wayne Harley Brachman ' s Vanilla Cream)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן6(חוֹרֶף)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן