ריבת חמוציות-שמפניה עם זנגביל
ריבה עם שמפניה חמוצית עם ג'ינג'ר יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתאים ל-60 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 74 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, ג'ינג'ר מגובש, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו נשאר יין או שמפניה? אין בעיה! מחבת שפמנון צרוב על ריזוטו שמפניה עם רוטב פאן שמפניה, קוקטייל ג'ינג'ר שמפניה, ו קוקטייל שמפניה זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
דופק את חמוציות במעבד מזון עד שהם קצוצים גס.
מעבירים אותם לסיר גדול עם תחתית כבדה ומוסיפים את השמפניה. מביאים אותם לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים עד חמוציות התרככו, כ 10 דקות.
מפזרים את הפקטין על תערובת חמוציות ומערבבים לשלב. מערבבים בחמאה. להחזיר את התערובת לרתיחה.
מוסיפים את החמוציות המיובשות, את הג ' ינג ' ר הגבישי, ואת הסוכר בבת אחת.
להחזיר את התערובת לרתיחה ומרתיחים קשה במשך 1 דקה.
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה. מצקת את הריבה החמה לתוך 6 צנצנות חצי ליטר חמות ונקיות. כדי לשמר את הריבה, לעבד את הצנצנות באמבט מים חמים במשך 10 דקות. הריבה המשומרת תישאר עד שנה על המדף. אחרת, לאחסן אותו במקרר עד 2 חודשים.