קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

ריבת חמוציות-שמפניה עם זנגביל

ריבת חמוציות-שמפניה עם זנגביל
ריבה עם שמפניה חמוצית עם ג'ינג'ר יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתאים ל-60 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 74 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, ג'ינג'ר מגובש, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו נשאר יין או שמפניה? אין בעיה! מחבת שפמנון צרוב על ריזוטו שמפניה עם רוטב פאן שמפניה, קוקטייל ג'ינג'ר שמפניה, ו קוקטייל שמפניה זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
דופק את חמוציות במעבד מזון עד שהם קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מעבירים אותם לסיר גדול עם תחתית כבדה ומוסיפים את השמפניה. מביאים אותם לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים עד חמוציות התרככו, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
שמפניהשמפניה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מפזרים את הפקטין על תערובת חמוציות ומערבבים לשלב. מערבבים בחמאה. להחזיר את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פקטיןפקטין
4
מוסיפים את החמוציות המיובשות, את הג ' ינג ' ר הגבישי, ואת הסוכר בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
להחזיר את התערובת לרתיחה ומרתיחים קשה במשך 1 דקה.
6
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה. מצקת את הריבה החמה לתוך 6 צנצנות חצי ליטר חמות ונקיות. כדי לשמר את הריבה, לעבד את הצנצנות באמבט מים חמים במשך 10 דקות. הריבה המשומרת תישאר עד שנה על המדף. אחרת, לאחסן אותו במקרר עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף