ריבת חצילים
ריבת חצילים עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא יספק כ 9 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 123 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם רוזמרין sprig, כוסברה, חצילים גלובוסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו בייקון וריבת ויסקי, ריבת ברי דובדבן, ו ריבת אפרסק ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
חצילים לחתוך לתוך 1/2-in.- פרוסות עבות, להבקיע עם סכין קיצוץ דפוס איקס עיגול משני הצדדים, ומתבלים עם כ 1/2 כפית. מלח.
בואו לשבת 10 דקות, ואז כתם יבש עם מגבות נייר.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה, 2 דקות. בישול ב 2 קבוצות, מערבולת בשמן (3 כפות. לכל אצווה) ולחכות 1 דקה.
מוסיפים פרוסות חצילים בשכבה אחת. ברגע שהם מתחילים צבע, להפוך פרוסות מעל ומבשלים עד מכרז וזהב, עוד 3 עד 4 דקות.
העברה לסדין אפייה מרופדת במגבת נייר.
קוצצים חצילים בגסות וזורקים בקערה גדולה עם פפריקה, קאיין, ו 1 כפית. מלח. שן שום טחון, מפזרים קמצוץ מלח, ומחית למשחה עם הצד השטוח של סכין השף שלך.
מוסיפים ממרח לחציל יחד עם כוסברה.
עגבניות בלאנש במים רותחים, 30 שניות. להתקרר בקערה של מי קרח, ואז להחליק מעורות. עגבניות הליבה לחתוך כל אחד לשניים אופקית. לסחוט זרעים עיסה לתוך מסננת להגדיר בקערה. קוצצים עגבניות בגסות; מוסיפים מיץ לקערה.
מחממים מחבת גדולה (לא לא דביקה) מעל חום בינוני, 2 דקות. מערבולת הנותרים 1 כף. שמן, להוסיף רוזמרין וצ ' ילה, וחום עוד דקה.
מוסיפים בצל ומטוגנים עד הבצל שקוף, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים עגבניות ומיצים קצוצים. עונה עם הנותרים 1/4 כפית. מלח ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים חצילים למחבת, הופכים חום לגבוה, ומבשלים עוד 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד משולב היטב ודביק במרקם.