קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

ריבת עגבניות מתובלת / חמאה

ריבת עגבניות מתובלת / חמאה
ריבת עגבניות/חמאה מתובלת עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התבלינים שלך. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 642 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מכלמתכונים יש 10 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ידידותי לפודמפ וטבעוני דיאטה. אם יש לכם צנצנות שימורים, פלפל אנגלי טחון, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו ריבת עגבניות מתוקה ומתובלת, ריבת עגבניות שרי אצווה קטנה, ו קרוסטיני שום עם ברי וריבת עגבניות מתוקה וחריפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העגבניות בסיר עם מכסה ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב תדיר, למשך 10 דקות. מערבבים את גרידת הלימון, הפלפל האנגלי, הקינמון, הציפורן, מיץ הלימון והפקטין לעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פקטיןפקטין
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים את הסיר על אש גבוהה. תוך כדי ערבוב מתמיד מביאים לרתיחה את תערובת העגבניות; מיד עם הרתיחה מערבבים את הסוכר לתערובת העגבניות ומחזירים לרתיחה מתגלגלת מלאה. אפשר לבשל ברתיחה מלאה במשך 1 דקות תוך ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מסירים מהאש ומדליקים כל קצף מעל פני התערובת.
4
עקרו את הצנצנות והמכסים במים רותחים למשך 5 דקות לפחות. אורזים את ריבת העגבניות לצנצנות החמות והמעוקרות וממלאים את הצנצנות עד 1/2 אינץ ' מהחלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב החלק הפנימי של הצנצנות לאחר מילוי כדי להסיר בועות אוויר. נגבו את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה כדי להסיר שאריות מזון. למעלה עם מכסים, ואת בורג על הטבעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול וממלאים באמצע הדרך במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מורידים בזהירות את הצנצנות לסיר בעזרת מחזיק. השאירו רווח בגודל 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
יוצקים עוד מים רותחים במידת הצורך עד שמפלס המים נמצא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר ומעבדים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הסר את הצנצנות מהסיר והניח כמה סנטימטרים זה מזה על משטח מכוסה בד או עץ; אפשר לשבת עד להתקרר או למשך הלילה. בדוק את החותם על ידי לחיצה על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע (המכסה לא צריך לזוז למעלה או למטה בכלל).
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר