קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

ריבת פטל שחור

ריבת פטל שחור
ריבת אוכמניות פטל עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 4837 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, פטל, ללא סוכר צורך מתכוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה מרהיב. נסו אוכמניות-פאי פטל, Rugelach פטל או אוכמניות, ו ברים פאי פטל אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
עקוב אחר ההוראות ב "שימורים ABCs: להתכונן" (להלן), באמצעות 8 צנצנות חצי ליטר רגיל או widemouthed או 4 צנצנות ליטר, בתוספת טבעות תואמות ומכסים.
2
בינתיים, אוכמניות טהורות במעבד מזון. לשפשף דרך מסננת בסדר על קערה כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל שתוכל. להשליך זרעים לגרד מיץ לתוך 8-עד 10-qt. חשיש.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים פטל ומחית מאוד בגסות עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
4
מידה 4 3/4 כוסות סוכר לתוך קערה; להפריש. שים נשאר 1/4 כוס סוכר בקערה אחרת ומערבבים פקטין. מערבבים פקטין לתוך סיר עם פירות יער ולהוסיף חמאה אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פקטיןפקטין
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מעל חום גבוה, להביא תערובת פירות יער לרתיחה מלאה כי אתה לא יכול לערבב, ערבוב כל הזמן עם כף ארוכה מטופלים והגנה על הידיים מפני spatters.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
6
מוסיפים סוכר שמור וחוזרים לרתיחה מלאה, ממשיכים לבחוש. להרתיח, ערבוב, בדיוק 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
מילוי צנצנות: בצע כיוונים "שימורים ABCs: צנצנות מילוי חותם", עוזב 1/4 ב. headspace. נגב את החישוקים ואת החותם עם מכסים וטבעות לפי ההוראות.
8
תהליך כמו בימוי "שימורים ABCs: צנצנות תהליך," רותחים במשך 5 דקות (להרתיח במשך 10 דקות בגבהים של 1,001 עד 6,000 רגל., 15 דקות מעל 6,000 רגל.). אם מתלה השימורים שלך לא יחזיק את כל הצנצנות בבת אחת, לעבד אותם בשתי קבוצות. מגניב, לבדוק את החותמות, ולאחסן לפי ההוראות (עד 1 שנה).
9
* אל תשתמש רגיל בטוח ג ' לי למתכון זה. החמאה מונעת מהקצף להיווצר במהלך הבישול. אם אתה משאיר את זה, לרפרף את קצף לפני מצקת ריבה לצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ריבהריבה
1
מוסיפים סוכר לתערובת הענבים הרותחת (צעד
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
בבת אחת; זה עוזר את התערובת ג ' ל כראוי.
1
לאסוף ציוד: צנצנות שימורים עם עפעפי מתכת וטבעות תואמים, מיכל מים רותחים עם מתלה, משפך רחב, מלקחיים, מרים צנצנת. רוב חנויות החומרה לשאת את היסודות האלה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
משפךמשפך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
למלא את הקנרית במים ולחמם אותו. הפחית צריכה להיות שני שלישים מלאים צנצנות ליטר וחצי ליטר; חצי מלא צנצנות ליטר. הגדר מתלה על מסגרת פאן ומחבת כיסוי. מעל חום גבוה, להביא מים לרתיחה (180 עד 185 עבור חמוצים); זה לוקח 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בינתיים, לשטוף שימורים צנצנות וטבעות במדיח כלים ומכסים לשטוף ביד; ניקוז. לריבה בלבד, לעקר את הצנצנות שטף מדי: כאשר מים ב canner דבר שחין, מקום צנצנות על מתלה, נמוך יותר למים, ומרתיחים במשך 10 דקות. להפחית את החום לרתיחה ולשמור צנצנות במים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
4
מכסים בקן בתוך טבעות בסיר ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
חום עד בועות קטנות טופס (לא להרתיח).
6
הסר מחבת מחום ומכסה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יש לשטוף את התוצרת, ואז להכין כמו מתכון מפנה.
1
מצקת מזון לתוך צנצנות דרך משפך רחב או לארגן עם אצבעות, עוזב את headspace (המרחק בין שפה צנצנת ומזון) שצוין על ידי המתכון. אם הצנצנת האחרונה אינה מלאה לחלוטין, תן מגניב, ואז לשרת או צמרמורת; לא לעבד.
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
מצקתמצקת
2
לשחרר בועות אוויר בתערובות עבות: בעדינות להפעיל סכין סביב בתוך צנצנות. נגב צנצנת חישוקים וחוטים עם מטלית נקייה, לחה, כך מכסים יאטמו.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מרכזים על צנצנות כך מתחם האיטום על מכסים נוגע ג ' אר שפות. בורג טבעות מתכת בתקיפות, אבל לא בכוח.
1
צנצנות נמוכות יותר על מתלה למים. המים צריכים לכסות צנצנות על ידי לפחות 1 ב.; להוסיף מים חמים לפי הצורך במהלך עיבוד. מכסים את הקנרית ומחזירים מים לרתיחה. מבשלים במשך זמן שצוין במתכון.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
הרם מתלה עם צנצנות על קצה הפחית, באמצעות מלקחיים כרית חמה. באמצעות jar lifter, להעביר צנצנות מגבות על משטח עבודה. אל תהדק טבעות. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר. אתה יכול לשמוע "פינג" כמו צנצנות טופס חותם.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
לחץ על מרכז כל מכסה. אם זה נשאר למטה, הצנצנת אטומה. אם זה צץ, זה לא (אתה עדיין יכול לאכול את האוכל כאילו היו שאריות). צנצנות תווית ולאחסן במקום קריר, כהה עד 1 שנה.