ריבת פטל שחור certoâ®
ריבת פטל שחור Certoâ ® נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני תבלין. מתאים ל-128 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. אם יש לך מיץ לימון, פירות, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Certoâ ® ג'לי פטל שחור, מילקשייק עוגת פטל שחור עם פאדג'פטל שחור, ו ריבת תאנים CERTO® .
הוראות
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
צנצנות ניקוז הרבה לפני מילוי.
למחוץ פטל שחור ביסודיות, שכבה אחת בכל פעם. (לחץ על חצי עיסת דרך מסננת כדי להסיר חלק מהזרעים, אם תרצה בכך.) למדוד בדיוק 3-1 / 2 כוסות מוכן פירות לתוך 6-או 8-qt. סיר. מערבבים במיץ לימון.
מערבבים סוכר לתוך פירות מוכנים בסיר.
מוסיפים חמאה להפחתת הקצפה. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בפקטין. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 10 דקות.
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת כדי להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע של מכסים עם אצבע. (אם עפעפיים קמים בחזרה, מכסים אינם אטומים קירור הכרחי.)