קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות3
ציון בריאות16
מגזין

ריבת תות

ריבת תות
ריבת תות עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1058 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו תותים, ידית חמאה, ריבה וסוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום האם. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 131 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ריבה מקפיא תות שדה נמוכה סוכר + טיפים וטריקים להגדרת ריבה, ריבת תות, איך לעשות ריבת תות, תות שדה s, ו חלפיניו תות וריבת בזיליקום תות שדה.

הוראות

1
Wash, drain and hull the fruit and put in a large non-metallic bowl.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
Sprinkle over the lemon juice and sugar, gently mix. Cover with a tea towel and leave overnight. (This helps keep the strawberries whole.)
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
Put a saucer in the freezer. Tip the fruit and juice into a preserving pan or a 4.5 litre/8 pint heavybased pan.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
Heat gently, stirring, to dissolve the sugar. Do not boil until it has.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
Turn up the heat, then boil hard for exactly 4 minutes (use a timer). Take off the heat to test for setting point. Spoon a little jam onto the cold saucer. After a couple of minutes gently push your finger through the jam and if the surface wrinkles it is ready. If not, return to the boil for 2 minutes, then re-test.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
6
Take off the heat and swirl in the butter. If the scum doesnt dissolve, skim with a slotted spoon. Cool for 10-15 minutes. (Pot when too hot and all the fruit rises to the top.)
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
Stir gently to distribute the fruit, then pour into warm sterilised jars. Put waxed discs on straight away, cover with lids or cellophane circles, then seal, label and wipe the jars. Keeps for 6 months in a cool dry cupboard.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים