ריבת תות חמוציות
ריבת תות חמוציות עשויה להיות בדיוק התבלין שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 60 . מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 44 קלוריות. גשו לסופר וקנו תותים, בתוספת 1/4 כוס סוכר, חמוציות, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 98 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו ריבת סנגריה תות שדה מהירה, קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו ריבת ברי דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק ריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר. לעקר צנצנות ומכסים. במעבד מזון, דופק את חמוציות עד שהם קצוצים גס, על שלושה פולסים 1 שניות.
מוסיפים את התותים והדופק עוד פעמיים. אם אתה מעדיף ריבה חלקה יותר, אל תהסס דופק למרקם עדין.
יוצקים את הפרי לתוך סיר עמוק, כבד תחתית ולזרוק עם 1/4 כוס סוכר לבן. לכסות ולאפשר לשבת במשך 1 שעה.
מועכים את הפרי מעט עם מחית תפוחי אדמה כדי לשבור את כל גושים שנוצרו.
מוסיפים סוכר שנותר, סוכר חום, מלח, מיץ לימון וחמאה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. השתמש skimmer כדי לרפרף את כל קצף שנוצר. לבשל במשך כ 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלהידבק לתחתית הסיר.
להתחיל לבדוק את הריבה עבור doneness.
מורחים 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, למקם את הצלחת בחזרה במקפיא ומבשלים את הפרי עוד 4 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת, אבל להיזהר על בישול ארוך מדי או תוכל לשנות את הטעם של הריבה שלך.
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הפרי. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים, עוזב 1/2 אינץ ' של מרווח ראש, ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. ריבה נפתחה צריכה להיות בקירור.