ריגטוני אפוי עם נקניק ופלפלים מעורבים
אפוי Rigatoni עם נקניק ופלפלים מעורבים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. אם יש לך חלב, גבינת parmigiano-רג'יאנו, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפוי Rigatoni עם נקניק איטלקי ופלפלים # PepperParty פלוס בגידה, נקניק סיציליאני ופלפלים ריגטוני, ו נקניק אנדויל מעושן עם פלפלים וריגטוני.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד פסטה מבשלת, להסיר תרמילים מנקניק.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים נקניק ובצל; מבשלים עד הנקניק הוא השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים פלפלים ושום; לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ברוטב מרינרה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד שפלפלים רכים.
מסננים פסטה וחוזרים למחבת.
להוסיף תערובת פלפל; לזרוק בעדינות מעיל. מחלקים תערובת פסטה שווה בין 2 (11 x 7 אינץ') מנות אפייה מצופה ספריי בישול.
מניחים קמח ומלח בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים 3 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה 1/2 כוס.
יוצקים 1 כוס רוטב לבן על כל תבשיל; מפזרים כל אחד עם 1 כף גבינה.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה תוסס.
מקפיא ידידותי: המתכון הזה עושה שני תבשילים-מספיק לקהל. או להגיש אחד לארוחה משפחתית ולהקפיא את השני לאחר כך. כאשר אתה מוכן, פשוט לאפות את התבשיל הקפוא, מכוסה, ב 425 במשך 30 דקות; לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות.