ריזוטו אורז חום עם דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו אורז חום עם דלעת. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך יין, אורגנו כפית, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריזוטו דלעת אורז חום, ריזוטו אורז חום (ומדוע אורז חום עדיף על אורז לבן), ו ריזוטו אורז חום פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק ומים לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט; לבשל 1 דקה או עד רך, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים פטריות ושום; מבשלים 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
הוסף יין; לבשל 1 דקה או עד הנוזל התאדה.
מוסיפים אורז; מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים תערובת 1 כוס מרק; לבשל 6 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 55 דקות בסך הכל). מערבבים בדלעת במהלך 15 הדקות האחרונות של זמן הבישול. מערבבים בגבינה ומרכיבים שנותרו.