קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ריזוטו אורזו

ריזוטו אורזו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו אורזו, ריזוטו פטריות Orzo, ו ריזוטו גינה Orzo.

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים שאלוט ושום. Sauté עד שאלוט במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
להוסיף אורזו; sauté 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
4
מערבבים 6 כוסות מים רותחים ומלח. מבשלים שנחשפו עד אורזו הוא רך, נוזל נספג, וריזוטו הוא שמנת, ערבוב לעתים קרובות, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
הסר מהחום.
6
מערבבים טימין וקליפה, ואז פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק