ריזוטו אל קברנה
ריזוטו אל קברנה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1204 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו פרמזן, יין, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: חמוציות קברנה, עוגיות קברנה, ו חמוציות קברנה.
הוראות
מביאים עוף לרתיחה בסיר גדול; להפחית לרתיחה ולשמור חם בעת הכנת ריזוטו.
מחממים שמן זית בסיר 4 ליטר.
מוסיפים בצל וקורט של מלח ו לטגן על אש בינונית נמוכה עד שהוא רך שקוף אבל בכלל לא השחמה.
מוסיפים אורז וממשיכים לטגן, ציפוי אורז עם השמן, עד דגנים קלויים קלות, על 4 עד 6 דקות. התאם חום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת פאן קבועה יחסית.
מוסיפים יין לבן ומערבבים עד שהוא נספג כמעט לחלוטין.
התחל להוסיף מלאי רותח לאורז, 1 מצקת בכל פעם, תוך ערבוב האורז כל הזמן וממשיך לבשל בבית רתיחה נמוכה קבועה.
הוסף יותר מניות בכל פעם התוספת האחרונה היא כמעט, אבל לא לגמרי, נספג.
כ -15 דקות לאחר שתתחיל להוסיף מלאי, לבדוק אורז על ידי נשיכה לתוך תבואה. זה נעשה כאשר הוא מבושל כמעט אבל עדיין אל דנטה, אתה צריך להיות מסוגל להרגיש ביס קטן באמצע התבואה, אבל זה לא צריך להיות טעם מבושל או מחוספס. אל תדאג אם לא השתמשת בכל המניות.
הסר ריזוטו מחום ומערבבים בחמאה, פרמזן ו 1 כוס יין קברנה עד חמאה וגבינה מומסים. התאם תיבול לפי הצורך עם מלח ופלפל.
העברה למגש או קערות רדודות בודדות.
מקשטים עם רסס של היין וכמה פרמזן מגורר.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין