ריזוטו אפונה ובייקון
מתכון פיאן וריזוטו בייקון מוכן בסביבות 35 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לך מים, בייקון, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו בייקון, ריזוטו אפונה ובייקון, ו ריזוטו בייקון וביצה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק ומים לרתיחה בסיר קטן.
מבשלים בייקון בסיר כבד קטן על אש בינונית נמוכה, ערבוב, עד פריך.
העברה עם כפית מחוררת למגבת נייר כדי לנקז.
מוסיפים שום לשומן בייקון במחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב החיוור, על 1 דקה.
מוסיפים אורז, ערבוב מעיל.
להוסיף 1/4 תערובת מרק חם כוס ומבשל במהירות, ערבוב כל הזמן, עד מרק נספג. המשך להתבשל ולהוסיף תערובת מרק חם, על 1/4 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות ולתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רק רך וקרם למראה אבל עדיין אל דנטה, 18 עד 22 דקות. (תערובת שאריות מרק שאריות.)
מוסיפים אפונה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 דקות.
מערבבים גבינה, חמאה, גרידה, ומיץ. ריזוטו דק עם כמה תערובת מרק שמורות אם תרצה ומתבלים עם מלח ופלפל. למעלה עם בייקון.