ריזוטו בזיליקום
ריזוטו בזיליקום מתכון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. זה מנות ראשונות יש 361 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מרק עוף דל שומן, עלי בזיליקום קלים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו ריזוטו עם תירס ובזיליקום, ריזוטו בזיליקום אסיאגו, ו ריזוטו עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, להביא 6 1/2 מרק כוסות לרתיחה; לכסות ולהפחית את החום כדי לשמור על מבשלים.
בינתיים, במעבד מזון, מערבולת בזיליקום, שום, ו 1 כפית שמן זית עד קצוץ גס.
מוסיפים גבינה ומערבלים עד הקרקע דק.
מוסיפים 2 כפיות שמן והחמאה למחבת 5 עד 6 ליטר על חום בינוני גבוה; כאשר חם (תערובת תהיה קצף), מוסיפים שאלוט ומערבבים לעתים קרובות עד צליעה, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים אורז ומערבבים לעתים קרובות עד תחילת להפוך אטום, 1 עד 2 דקות.
מוסיף יין ומערבבים עד נספג, על 1 דקה.
להוסיף 6 כוסות מרק, 1 כוס בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת עד נספג כמעט, 25 עד 30 דקות בסך הכל. מערבבים בתערובת בזיליקום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד אורז הוא בקושי רך לנשוך תערובת הוא שמנת, על 2 דקות יותר. אם ריזוטו הוא עבה יותר הרצוי, מערבבים קצת יותר מרק.
מצקת ריזוטו לתוך קערות רחבות, רדודות, ומגישים מיד.