קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ריזוטו גבינה ובייקון

ריזוטו גבינה ובייקון
המתכון ריזוטו גבינה ובייקון מוכן בסביבות 32 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח ופלפל, פימיאנטו, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו בריטיש גבינה לוח-פטריות, בייקון, שעועית וריזוטו גבינה מופחתת, ריזוטו עם גבינת טלג'יו ובייקון, ו גבינת עזים, בייקון וריזוטו אפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה בגודל בינוני מיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות. מערבבים באורז, ומיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים 2 3/4 מרק כוסות יין 1/4 כוס. מכסים בחוזקה בניילון נצמד. (לא לפרוק). מיקרוגל ב 9 דקות גבוהות. בזהירות לסובב קערה ללא חשיפה (כדי לשלב את התערובת), מיקרוגל ב 8 דקות גבוהות. להסיר בזהירות ולהשליך לעטוף פלסטיק. מערבבים גבינה, פימיאנטו, ו 1/4 מרק עוף כוס, ערבוב 30 שניות עד 1 דקה או עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף 1/4 כוס מרק נוסף, 1 כף. בכל פעם, במידת הצורך, עבור עקביות הרצוי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם; מפזרים בייקון מתפורר ובצל ירוק פרוס ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו אורז בחר ריזוטו בסגנון איטלקי אורז, תנור מיקרוגל 1,100 ואט, וקערת זכוכית 2 1/2 ליטר. מצאנו כי עוטפת פלסטיק איטום עצמי, כגון חותם PRESS ' n שמח, לא עובד ביישום זה.
מרכיבים שתצטרך