ריזוטו גרגרי אפונה & ורמוט
מתכון אפונה & ורמוט דגנים 'ריזוטו יכול להתבצע בעוד כ-40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 173 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, חיטה, מקל סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: צדפות עם פירה אפונה ורוטב ורמוט, ריזוטו פארו: תבואה שלמה בריאה, ו ריזוטו אפונה.
הוראות
להביא 1 ליטר / 1 ליטר מים ואבקת מרק לרתיחה בסיר גדול.
מוסיף את שקיות של חיטה, מהדק אותם לתוך הנוזל עם כף עץ. מכסים את המחבת ומרתיחים על חום בינוני במשך 18 דקות.
בינתיים, להמיס 50g/2oz של החמאה במחבת בגודל בינוני על חום בינוני נמוך. עצה בצלעות, שום וסלרי, ומטגנים בעדינות במשך כ 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות התרככו קצת אבל לא צבעו.
יוצקים את ורמוט, להגביר את החום ואת הבועה עד שזה כמעט נעלם. תניח את המחבת בצד.
הסר את שקיות של חיטה עם זוג מלקחיים ולהשאיר אותם לנקז. להטות את האפונה לתוך המניה הנותרים בסיר ומבשלים אותם במשך 2 דקות או עד חם.
מסננים את המניה, שומרים אותה, ומשאירים את האפונה במחבת.
חותכים לפתוח את שקיות ולהטות את גרגר החיטה לתוך האפונה, ואז לגרד את התוכן של המחבת.
מוסיפים את הפרמזן, הפטרוזיליה והחמאה הנותרת, ומתבלים עם הרבה פלפל שחור לא סביר שתזדקקו לעוד מלח. החזירו את הסיר לחום נמוך ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה וה "ריזוטו" הוא מסה משוחררת וקטיפתית, המוסיפה כפית או שתיים מהמניות השמורות במידת הצורך.