קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות53
מגזין

ריזוטו דייגים של וונצ'יז

ריזוטו דייגים של וונצ'יז
המתכון של ריזוטו הדייגים של וונצ'י מוכן בערך 30 דקות והוא בהחלט אדיר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 53% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 2 מנות עם 1258 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, תירס, פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 76%. נסו מרק דייגים, מרק דייגים, ו תבשיל דייגים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים סיר בינוני על אש בינונית-גבוהה. לאחר שהמחבת חמה מוסיפים את שמן הזית והבייקון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
קולים למשך 30 שניות ואז הוסיפו את השרימפס והצדפות. מערבבים כדי לא להידבק, ומבשלים 1 1/2 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
מוסיפים את הריזוטו, ציר העוף, בשר הסרטנים, העגבניות, התירס, התרד, המלח והפלפל. מערבבים בעדינות את החומרים יחד, הכי טוב לעשות עם כף עץ. כעת הופכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים עד שהציר התבשל, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בשר סרטניםבשר סרטנים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיפים גבינה וחמאה ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
מגישים בקערת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר סרטן גוש או סנפיר אחוריבשר סרטן גוש או סנפיר אחורי57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון קצוץבייקון קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות6אונקיות נוזלאונקיות נוזל מניית עוףאונקיות נוזל מניית עוף1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר1חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ריזוטו אל דנטה מבושל מראשריזוטו אל דנטה מבושל מראש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות רומא חתוכות לקוביותעגבניות רומא חתוכות לקוביות61 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרצדפות יםצדפות ים81 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשרימפס מקולפים ומוגדריםשרימפס מקולפים ומוגדרים

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווי עור ופלפל לבן. היין מותסס בפלדת אל חלד, מונח במשך 10 חודשים לפני שהועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות שם התיישן במשך 12 חודשים.