ריזוטו דלעת מיקרוגל סקווש
מתכון מיקרוגל חמאה ריזוטו סקווש מוכן בערך 25 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 322 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. אם יש לך אורז ריזוטו, מלאי ירקות, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 99% המנה הזו מעולה. נסו ריזוטו דלעת סקווש, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
להטות את האורז לתוך קערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף 500ml של מלאי ירקות חם. כיסוי עם סרט נצמד ומיקרוגל על גבוה במשך 5 דקות. בינתיים, לקלף לחתוך את הסקווש לחתיכות בינוניות (ראה קצה, להלן). מערבבים את האורז, ואז מוסיפים את הדלעת ואת שאר המניה. לכסות מחדש עם סרט נצמדות, ואז מיקרוגל עוד 15 דקות, ערבוב באמצע הדרך, עד כמעט כל המניה נספגת ואת האורז והדלעת הם במכרז.
השאר את הריזוטו לשבת במשך 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים בפרמזן ומרווה.
מגישים עם יותר גבינה מגורדת.