ריזוטו ירקות בסגנון יווני
אם יש לך על 30 דקות כדי לבלות במטבח, ריזוטו ירקות בסגנון יווני יכול להיות מדהים ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. מתכון זה של מזון ויין דורש בצל, ארוגולה, אפונה, בצל ירוק. נסו קבב ירקות בסגנון יווני עם אורזו ופטה, סלט ירקות יווני עם ויניגרט יווני תוצרת בית, ו ריזוטו שרימפס ואספרגוס יווני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא 5 כוסות של מניית הירקות לרתיחה. בסיר בינוני אחר, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את הבצל לשמן ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 3 דקות.
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים 1 כוס של המניה החמה ומבשלים, ערבוב, עד המניה נספגת. המשך הוספת מלאי חם, 1 כוס בכל פעם ערבוב מדי פעם עד שהוא נספג לחלוטין לפני הוספת יותר. המשך לבשל עד שהאורז הוא אל דנטה והנוזל מעובה, כ -20 דקות בסך הכל.
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את הקישואים ואת הבצל הירוק ומבשלים על חום גבוה בינוני עד רק במכרז, על 2 דקות.
מוסיף את האפונה ואת ארוגולה ומבשלים עד ארוגולה הוא נבול, על 1 דקה.
מוסיפים את כוס 1 הנותרים של מניית ירקות, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מערבבים את הירקות והנוזל שלהם לתוך ריזוטו ומבשלים עד שהאורז הוא שמנת, על 1 דקה. מתבלים את הריזוטו במלח ופלפל. כפית את הריזוטו לתוך קערות ומגישים עם גבינת פרמזן.