קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

ריזוטו ירקות בסגנון יווני

ריזוטו ירקות בסגנון יווני
אם יש לך על 30 דקות כדי לבלות במטבח, ריזוטו ירקות בסגנון יווני יכול להיות מדהים ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. מתכון זה של מזון ויין דורש בצל, ארוגולה, אפונה, בצל ירוק. נסו קבב ירקות בסגנון יווני עם אורזו ופטה, סלט ירקות יווני עם ויניגרט יווני תוצרת בית, ו ריזוטו שרימפס ואספרגוס יווני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא 5 כוסות של מניית הירקות לרתיחה. בסיר בינוני אחר, מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל לשמן ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים 1 כוס של המניה החמה ומבשלים, ערבוב, עד המניה נספגת. המשך הוספת מלאי חם, 1 כוס בכל פעם ערבוב מדי פעם עד שהוא נספג לחלוטין לפני הוספת יותר. המשך לבשל עד שהאורז הוא אל דנטה והנוזל מעובה, כ -20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הקישואים ואת הבצל הירוק ומבשלים על חום גבוה בינוני עד רק במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את האפונה ואת ארוגולה ומבשלים עד ארוגולה הוא נבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את כוס 1 הנותרים של מניית ירקות, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מהחום.
10
מערבבים את הירקות והנוזל שלהם לתוך ריזוטו ומבשלים עד שהאורז הוא שמנת, על 1 דקה. מתבלים את הריזוטו במלח ופלפל. כפית את הריזוטו לתוך קערות ומגישים עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך