קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

ריזוטו ירקות גביני

ריזוטו ירקות גביני
ריזוטו ירקות גביני עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך אורז arborio, שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שמנת, ריזוטו גביני, ריזוטו פארו וכרובית גביני, ו ריזוטו גבינה פארו ועגבניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב מחבת nonstick 10 אינץ', חמאה ושמן חום על חום בינוני גבוה עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מערבבים באורז. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות של גרעינים הם שקופים. מערבבים ב 1/2 כוס המרק. לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מרק נספג.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
להפחית חום בינוני. מערבבים ב 1 1/2 כוסות של מרק; קוק חשפו כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג. מערבבים עוד כוס 1 של מרק; קוק חשפו כ 5 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מערבבים הנותרים 1 מרק כוס. מבשלים כ 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד אורז רך תערובת הוא שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
בינתיים, לבשל ירקות קפואים כפי שהורה על שקית. מערבבים ירקות, גבינת פרמזן, פטרוזיליה ופלפל לתערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.