ריזוטו ירקות גביני עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך אורז arborio, שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שמנת, ריזוטו גביני, ריזוטו פארו וכרובית גביני, ו ריזוטו גבינה פארו ועגבניה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב מחבת nonstick 10 אינץ', חמאה ושמן חום על חום בינוני גבוה עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים באורז. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות של גרעינים הם שקופים. מערבבים ב 1/2 כוס המרק. לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מרק נספג.
להפחית חום בינוני. מערבבים ב 1 1/2 כוסות של מרק; קוק חשפו כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג. מערבבים עוד כוס 1 של מרק; קוק חשפו כ 5 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
5
מערבבים הנותרים 1 מרק כוס. מבשלים כ 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד אורז רך תערובת הוא שמנת.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.