קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

ריזוטו ירקות גביני

ריזוטו ירקות גביני
ריזוטו ירקות גביני עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך אורז arborio, שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שמנת, ריזוטו גביני, ריזוטו פארו וכרובית גביני, ו ריזוטו גבינה פארו ועגבניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב מחבת nonstick 10 אינץ', חמאה ושמן חום על חום בינוני גבוה עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מערבבים באורז. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות של גרעינים הם שקופים. מערבבים ב 1/2 כוס המרק. לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מרק נספג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
להפחית חום בינוני. מערבבים ב 1 1/2 כוסות של מרק; קוק חשפו כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג. מערבבים עוד כוס 1 של מרק; קוק חשפו כ 5 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5
מערבבים הנותרים 1 מרק כוס. מבשלים כ 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד אורז רך תערובת הוא שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
בינתיים, לבשל ירקות קפואים כפי שהורה על שקית. מערבבים ירקות, גבינת פרמזן, פטרוזיליה ופלפל לתערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.