ריזוטו ירקות גביני
ריזוטו ירקות גביני עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך אורז arborio, שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שמנת, ריזוטו גביני, ריזוטו פארו וכרובית גביני, ו ריזוטו גבינה פארו ועגבניה (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 10 אינץ', חמאה ושמן חום על חום בינוני גבוה עד החמאה נמסה.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך.
מערבבים באורז. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות של גרעינים הם שקופים. מערבבים ב 1/2 כוס המרק. לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מרק נספג.
להפחית חום בינוני. מערבבים ב 1 1/2 כוסות של מרק; קוק חשפו כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג. מערבבים עוד כוס 1 של מרק; קוק חשפו כ 5 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג.
מערבבים הנותרים 1 מרק כוס. מבשלים כ 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד אורז רך תערובת הוא שמנת.
בינתיים, לבשל ירקות קפואים כפי שהורה על שקית. מערבבים ירקות, גבינת פרמזן, פטרוזיליה ופלפל לתערובת אורז.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.