קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות72
מגזין

ריזוטו ירקות קלוי באביב

ריזוטו ירקות קלוי באביב
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, אספרגוס, קישואים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו ירקות האביב עם סנאפר צהוב זנב צלוי כולו, ריזוטו ירקות האביב, ו ריזוטו ירקות האביב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F. ספריי 17x11 אינץ מחבת קלייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
2
מערבבים אספרגוס, גזר, בצל, פלפלים, סקווש, פטריות, רוזמרין ו 1/4 מרק כוס במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
פטריותפטריות
רוזמריןרוזמרין
גזרגזר
פלפליםפלפלים
בצלבצל
סקוושסקווש
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
צלוי 20 דקות או עד הסוף, ערבוב פעם אחת. הכן ריזוטו בעוד הירקות נצלים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
4
מחממים שמן בסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים אורז. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
6
מוסיפים 1/2 מרק כוס ומבשלים עד מרק נספג.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
7
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד כל מרק נספג לפני הוספת יותר. (זמן בישול סה " כ: 25 דקות)
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
8
מוסיפים ירקות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גבינהגבינה
9
חום דרך.
10
מגישים באופן מיידי.