קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

ריזוטו כבש במיוחד

ריזוטו כבש במיוחד
המתכון תוספת Rampy Ramp ריזוטו הוא מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 833 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, עירית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו ריזוטו לימון פרוע מדוק, כרישה וריזוטו פנצ'טה {שמנת נוספת!}, ו סלט כבש עם ויניגרט כבש לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, לשלב ריקוטה עם חצי עירית וחצי פטרוזיליה בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגהלפי עוגה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
שים בצד 8 רמפות. מחלקים רמפות שנותרו ללבנים וירוקים. פרוסה דקה לבנים ולהניח בצד. Blanch ירקות במים רותחים עד ירוק בהיר, על 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
רמפותרמפות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
העברה למסננת רשת בסדר ולהפעיל תחת מים קרים עד צונן לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
העברה לבלנדר. להתמזג במהירות גבוהה, הוספת מים לפי הצורך, עד רסק ירוק חלק, בהיר נוצר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מחממים 4 כפות חמאה ושמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד הקצפה תת-קרקעית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים חלבוני כבש קצוצים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, כ 3 דקות.
7
מוסיפים אורז ומבשלים, מערבבים ומשליכים לעתים קרובות עד שכל הנוזל מתאדה, השומן מבעבע, ואורז החל לקחת על צבע בלונדיני זהוב חיוור וארומה אגוזים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ עד נספג בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
מוסיפים חצי מהמלאי ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שנספגים בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
10
להוסיף 2 כוסות יותר מלאי, 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד נספג בעיקר לאחר כל תוספת, עד אורז נעשה כמעט אבל עדיין גירי מעט במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
11
הסר מהחום והנח בצד.
12
חום שנותר 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד הקצפה תת-קרקעית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים רמפות שמורות ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים קלות ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
רמפותרמפות
14
העברה לצלחת גדולה.
15
להחזיר ריזוטו לחמם ולהוסיף מלאי חצי כוס הנותרים, גבינת פרמזן, גרידת לימון ומיץ, פירה ירוק כבש. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד אורז מבושל דרך ריזוטו הוא קרמי מאוד רופף. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מוסיפים פטרוזיליה וערית שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
16
מגישים ריזוטו בקערות חמות, עם רמפות מוקפצות והרב ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
רמפותרמפות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
17
מגישים באופן מיידי.