קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

ריזוטו לבן עם פירה Fava

ריזוטו לבן עם פירה Fava
המתכון ריזוטו לבן עם פירה Fava יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 775 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, יין, פול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. מתכונים דומים: הליבוט צרוב במחבת עם ריזוטו אספרגוס לבן ופרה אפונה, מחית שעועית Fava, ו פורי שעועית Fava.

הוראות

1
ריזוטו ביאנקו
2
להביא את 4 כוסות מרק עוף לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3
שים את שמן הזית 2 T ו 1 t חמאה לתוך מחבת צדדית מדרון נפרד, מוסיפים את הבצל, שום, סלרי, ומבשלים לאט מאוד על חום בינוני במשך כ 15 דקות ללא צביעה. כאשר הירקות התרככו, מוסיפים את האורז ומגבירים את החום לגובה בינוני.האורז עכשיו יתחיל לטגן קלות, אז להמשיך לערבב אותו. לאחר דקה זה ייראה מעט שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את היין וממשיכים לערבב.לאחר היין מבושל לתוך האורז, להוסיף מצקת הראשונה שלך של מלאי חם קמצוץ של מלח. תנמיך את החום לרתיחה כדי שהאורז לא יבשל מהר מדי בחוץ. המשך להוסיף מצקת מלאה של מלאי, ערבוב כמו שאתה הולך, המאפשר כל מצקת מלאה להיספג לפני הוספת הבא. זה ייקח בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
5
הסר מהחום ולהוסיף 4 חמאה t ו ½ C פקורינו רומנו. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6
מניחים מכסה על המחבת ומאפשרים לשבת במשך 2 דקות. זה ימנע ממנו להתבשל יתר על המידה ולאפשר לו לקבל שמנת.מחית שעועית Fava
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים את פול בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
יוצקים מספיק מים רותחים על השעועית כדי לכסות על ידי כ 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
תן לשעועית לשבת ללא הפרעה עד שהמים התקררו מספיק כדי להתמודד עם השעועית.התחל לקלף את השעועית באמצעות הציפורן הממוזערת שלך כדי לחתוך חריץ בעור. לסחוט מעט, ואת שעועית הפנימית יקפוץ החוצה. אם אפשר להתחיל עם שעועית קטנה יותר עובד שעועית הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
10
מחממים את 2 כפות שמן זית טוב מאוד במחבת סאוט קטנה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב לעתים קרובות עד רק מתחיל חום.לגרד את השום וזה שמן לתוך מעבד מזון ולהוסיף את פול, ½ כוס הנותרים של שמן זית טוב מאוד, מלח ופלפל, פטרוזיליה, ואת הקורנית. דופק את התערובת 5 או 6 פעמים כדי לקבל מחית מחוספס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פולפול
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
12
מוסיף את ציר העוף ומערבבים כמה שניות עד חלק במקצת. השאירו מעט מרקם במידת האפשר. מחית ישמור במשך שבוע 1 מכוסה שלך refrigerator.To
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
13
לשרת
14
כפית את ריזוטו חם לתוך 4 קערות הגשה ומעל כל אחד עם כמות זוגית של רסק שעועית פאבה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
מגישים כל אחד עם חלק הפקורינו רומנו הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו