ריזוטו מרווה עם מוצרלה טרייה ופרושוטו
ריזוטו מרווה עם מוצארלן טרי ופרושוטו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 388 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם יין, פלפל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ריזוטו שעועית Fava עם Mozzarellan טרי פרושוטו, קציצות ריזוטו עם מוצרלה & פרושוטו, ו ריזוטו אגס עם עלי פרושוטו ומרווה מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
ממיסים חמאה במחבת חתוכה בינונית על אש בינונית.
להוסיף כרישה ושום; לבשל במשך 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים אורז 1/4 כפית מלח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; לבשל 2 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל). מערבבים מרווה קצוצה, ומבשלים 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים מוצרלה. כפית 1 ריזוטו כוס לתוך כל אחד 4 קערות; העליון כל מנה עם כ 1/2 כפות prosciutto.
מקשטים עם גבעולים מרווה,אם תרצה.