ריזוטו נקניק וירקות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-7 ומחירו 3 מנות.54 דולר למנה. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם אורגנו, אספרגוס, ציר עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. מתכונים דומים: ריזוטו נקניק וירקות, ריזוטו ירקות, ו ריזוטו ירקות יומיומי.
הוראות
1
בתנור הולנדי או בסיר גדול מבשלים נקניק על אש בינונית-גבוהה עד שכבר לא ורוד ומשחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים שמן, בצל ופטריות, ממשיכים לבשל 2-3 דקות או עד שהם רכים. הפחיתו את החום לבינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
בינתיים, בסיר נפרד, מבשלים ציר ועשבי תיבול טריים עד שהם מוכנים לשימוש.
הסר עשבי תיבול מן המקל. בעזרת מצקת מוסיפים לאורז כ-1/2 כוס ציר חם בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד לאחר כל תוספת עד שנוזל נספג. כשנותרו כ -1 1/2 כוסות ציר, הוסיפו אפונה, מלח ופלפל, ערבבו בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים