קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

ריזוטו סלק

ריזוטו סלק
ריזוטו סלק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 565 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, זרעי פרג, מניית עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי פרג אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קובלר אוכמניות קל של BJ כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: ריזוטו סלק, ריזוטו סלק, ו ריזוטו סלק אדום.

הוראות

1
בסיר, להביא את המניה לרתיחה; לכסות ולשמור חם. בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, ממיסים את החמאה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את סלק מגורר ומבשלים, ערבוב, עד המחבת יבש, 12 דקות. כפית חצי מהסלק לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את האורז לתבשיל ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מוסיפים 1 כוס של המניה החמה לאורז ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד המניה נספגת כמעט. המשך להוסיף את מלאי 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן, עד שהאורז הוא אל דנטה וצורות רוטב עבות, 22 דקות. מערבבים את סלק מבושל, גבינה ואת 2 כפיות של זרעי פרג. לבשל, ערבוב, עד מחומם דרך; להוסיף כמה כפות מים אם ריזוטו הוא עבה מדי. כפית את הריזוטו לקערות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מקשטים עם סלק פרוס וזרעי פרג ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל