ריזוטו סלק
ריזוטו סלק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 565 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, זרעי פרג, מניית עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי פרג אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קובלר אוכמניות קל של BJ כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: ריזוטו סלק, ריזוטו סלק, ו ריזוטו סלק אדום.
הוראות
בסיר, להביא את המניה לרתיחה; לכסות ולשמור חם. בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, ממיסים את החמאה בשמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך, 5 דקות.
מוסיפים את סלק מגורר ומבשלים, ערבוב, עד המחבת יבש, 12 דקות. כפית חצי מהסלק לתוך קערה קטנה.
מוסיפים את האורז לתבשיל ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים 1 כוס של המניה החמה לאורז ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד המניה נספגת כמעט. המשך להוסיף את מלאי 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן, עד שהאורז הוא אל דנטה וצורות רוטב עבות, 22 דקות. מערבבים את סלק מבושל, גבינה ואת 2 כפיות של זרעי פרג. לבשל, ערבוב, עד מחומם דרך; להוסיף כמה כפות מים אם ריזוטו הוא עבה מדי. כפית את הריזוטו לקערות.
מקשטים עם סלק פרוס וזרעי פרג ומגישים.