ריזוטו עם ארוגולה ושום קלוי
ריזוטו מתכון עם ארוגולן ושום קלוי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 374 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מרק עוף במלח נמוך, ארוגולה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. וזה טוב. נסו לחם שום קלוי וסלט ארוגולה, ריזוטו פקאן קלוי, ו ריזוטו פקאן קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק לרתיחה בסיר קטן (לא להרתיח). לשמור על מרק חם על אש נמוכה.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
להוסיף שום; לטגן 3 דקות או עד השחמה קלה.
הסר שום עם כפית מחוררת; להפריש.
מוסיפים אורז ובצל למחבת; מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים יין, מלח ופלפל; מבשלים 1 דקה או עד שהיין נספג כמעט, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים מרק חם, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שכל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל).
הסר מהחום; מערבבים שום וארוגולה.