ריזוטו עם בשר סרטנים עם אפונה ונענע
ריזוטו בשר סרטנים עם אפונה ונענע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 382 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, בשר סרטנים, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו שוק החקלאים עם בצל אביב, אפונה טרייה ונענע, פסטה עם בשר סרטנים ואפונה הצמד סוכר, ו דייסת אפונה חם (ריזוטו שיבולת שועל עם אפונה) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את מלאי הירקות לרתיחה.
מוסיף את היין הלבן ותחתון לרתיחה.
בסיר גדול, המבוסס על כבד או תנור הולנדי, מחממים 2 כפות חמאה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, מנמיכים את החום למדיום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 7 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, מערבבים היטב כדי לצפות את האורז, במשך כדקה.
הוסף כ 1 כוס של המניה החמה ומערבבים בעדינות עם משיכות ארוכות ואיטיות עד שרוב הנוזל נספג.
הוסף עוד כוס של מניות ומבשל, ערבוב, עד כמעט כל המניה שנספגה. המשך לבשל את האורז בדרך זו עד שהשתמשת על 3 כוסות של המניה. מתבלים את האורז עם מלח ופלפל לפי הטעם בכל עת במהלך הבישול.
מוסיפים את האפונה, הבצל הירוק, וכ -1 1/2 כוסות של המניה החמה וממשיכים לבשל, ערבוב, עד שרוב הנוזל נספג. תטעם את האורז. אם זה עדיין קשה מאוד, להוסיף יותר מניות ולהמשיך לבשל עד שהוא כמעט אבל לא ממש רך.
מוסיפים את החמאה הנותרת, בשר סרטנים, נענע קצוצה, גרידת לימון, גבינת פרמזן, וכוס נוספת של נוזל. לבשל, ערבוב, עד crabmeat מחומם דרך, רוב הנוזל נספג, והאורז הוא שמנמן, לעיס, ורק מעט מוצק לנשוך. מחלקים את הריזוטו בין קערות חמות ומקשטים עם עלי נענע, אם תרצה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.