ריזוטו בשר סרטנים עם אפונה ונענע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 382 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, בשר סרטנים, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו שוק החקלאים עם בצל אביב, אפונה טרייה ונענע, פסטה עם בשר סרטנים ואפונה הצמד סוכר, ו דייסת אפונה חם (ריזוטו שיבולת שועל עם אפונה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים את מלאי הירקות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
2
מוסיף את היין הלבן ותחתון לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
3
בסיר גדול, המבוסס על כבד או תנור הולנדי, מחממים 2 כפות חמאה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הבצל, מנמיכים את החום למדיום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את האורז ומבשלים, מערבבים היטב כדי לצפות את האורז, במשך כדקה.
הוסף כ 1 כוס של המניה החמה ומערבבים בעדינות עם משיכות ארוכות ואיטיות עד שרוב הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
הוסף עוד כוס של מניות ומבשל, ערבוב, עד כמעט כל המניה שנספגה. המשך לבשל את האורז בדרך זו עד שהשתמשת על 3 כוסות של המניה. מתבלים את האורז עם מלח ופלפל לפי הטעם בכל עת במהלך הבישול.
מוסיפים את האפונה, הבצל הירוק, וכ -1 1/2 כוסות של המניה החמה וממשיכים לבשל, ערבוב, עד שרוב הנוזל נספג. תטעם את האורז. אם זה עדיין קשה מאוד, להוסיף יותר מניות ולהמשיך לבשל עד שהוא כמעט אבל לא ממש רך.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
מוסיפים את החמאה הנותרת, בשר סרטנים, נענע קצוצה, גרידת לימון, גבינת פרמזן, וכוס נוספת של נוזל. לבשל, ערבוב, עד crabmeat מחומם דרך, רוב הנוזל נספג, והאורז הוא שמנמן, לעיס, ורק מעט מוצק לנשוך. מחלקים את הריזוטו בין קערות חמות ומקשטים עם עלי נענע, אם תרצה.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.