ריזוטו עם שומר, אגס, פרושוטו נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אורז, נורת שומר, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה טוב. נסו ריזוטו אגס עם עלי פרושוטו ומרווה מטוגנים, סלט מסקלון, ארוגולן ושומר עם פרושוטו ואגס וינה, ו להעביר את פרושוטו-פרושוטו עטוף אגס עם פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים 1 כף. שמן זית במיקרוגל 2 1/2 ליטר-בטוח זכוכית קערה. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות. מערבבים באורז, ומיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
להוסיף הנותרים 1/4 מרק כוס, 1 כף. בכל פעם, במידת הצורך, עבור עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
סאוט אגסים ושומר הנותרים 1 כף. שמן זית חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 7 דקות או עד רך וזהב. מערבבים בפרושוטו, ומבשלים 1 דקה או עד מעט השחמה. מערבבים תערובת אגס לתוך ריזוטו. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.