קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

ריזוטו פארו

ריזוטו פארו
המתכון פארו ריזוטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 15 דקות. מנה אחת מכילה 732 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך ריקוטה, פטריות קרים, marsala, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: תירס מתוק, Goudan וריזוטו פארו בתוספת 15 יותר פארו S אתה תאהב לנצח, ריזוטו פארו, ו ריזוטו פארו.

הוראות

1
מכסים את פורצ ' יני מיובש עם 1/2 כוס מים מבושלים לאחרונה, ולאחר מכן למלא את הקומקום ולשים אותו על החום שוב אם אתה ממציא את המרק עם להתרכז, קובייה, או אבקה. בסיר רחב וכבד (שמגיע עם מכסה) להוסיף 2 כפות של השמן ואת סבך הירקן העדין של כרישה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות או עד הכרישות מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסננים את הפורצ ' יני, שומרים את הנוזל השריה, ואז קוצצים אותם ומוסיפים אותם למחבת. מערבבים היטב, ואז להוסיף את פארו ולהפוך אותו בעדינות אבל ביסודיות במחבת. טיפ במרסלה ובמים השריית פורצ ' יני ולתת לו לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פארו.פארו.
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הפוך את המרק כפי שרצה ולהוסיף את זה למחבת פארו, מערבבים, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מהדק על מכסה, להנמיך את החום, ולתת לו לבשל בבית רתיחה במשך 30 דקות, עד פארו מבושל וכל הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד פארו הוא בישול, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן במחבת בגודל בינוני לבשל את פטריות חצי האי קרים פרוס במשך כ 5 דקות או עד שהם מתחילים להתרכך (הם ייראו לראשונה יבש להחריד) בנקודה זו להוסיף את טימין, באח (או טחון ולהוסיף) את השום, ומבשלים במשך 5 דקות נוספות או עד הפטריות הם עסיסיים ורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
פארו.פארו.
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום אם יש עדיין זמן על השעון עבור פארו. לאחר פארו מבושל, לקחת אותו מהחום, מדי, ולהוסיף את הפטריות מבושלות. מערבבים את הריקוטה ופרמזן (הם יימסו בחום של פארו) עד פארו הוא שמנת, ואז מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פארו.פארו.