קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

ריזוטו פטריות בר

ריזוטו פטריות בר
ריזוטו פטריות בר הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורז arborio, מרק עוף במלח נמוך, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די טוב. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר.

הוראות

1
להביא מרק להתבשל בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
2
להוסיף פורצ ' יני ומבשלים עד רק מכרז, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר פטריות לצלחת. פטריות מגניבות וקוצצים דק. מכסים מרק ולשמור חם על חום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
3
להמס חמאה עם שמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים בצל; מטוגנים עד מכרז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
להוסיף פטריות קרים; sauté עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים פורצ ' יני, שום ושני עשבי תיבול; sauté 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים אורז; מערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים יין; מבשלים עד שנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
להוסיף 1 מרק חם כוס; מבשלים עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות. המשך לבשל עד אורז הוא רק רך תערובת הוא שמנת, הוספת מרק יותר על ידי כוסuls ערבוב לעתים קרובות, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מערבבים בגבינת 1/2 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
11
מגישים, עוברים גבינה נוספת בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
12
* פורצ ' יני זמין בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.