ריזוטו פטריות בר
ריזוטו פטריות בר הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורז arborio, מרק עוף במלח נמוך, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די טוב. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר.
הוראות
להביא מרק להתבשל בסיר בינוני כבד.
להוסיף פורצ ' יני ומבשלים עד רק מכרז, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר פטריות לצלחת. פטריות מגניבות וקוצצים דק. מכסים מרק ולשמור חם על חום נמוך מאוד.
להמס חמאה עם שמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטוגנים עד מכרז, כ 10 דקות.
להוסיף פטריות קרים; sauté עד מכרז, על 8 דקות.
מוסיפים פורצ ' יני, שום ושני עשבי תיבול; sauté 4 דקות.
מוסיפים אורז; מערבבים 2 דקות.
מוסיפים יין; מבשלים עד שנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, כ 3 דקות.
להוסיף 1 מרק חם כוס; מבשלים עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות. המשך לבשל עד אורז הוא רק רך תערובת הוא שמנת, הוספת מרק יותר על ידי כוסuls ערבוב לעתים קרובות, כ 30 דקות.
מערבבים בגבינת 1/2 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים, עוברים גבינה נוספת בנפרד.
* פורצ ' יני זמין בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.